🚛 LICHIDARE DE STOC - ELIMINAM TOATE COLECTIILE DE BARBATI.
🚛 LICHIDARE DE STOC - ELIMINAM TOATE COLECTIILE DE BARBATI.

Garantia Produselor

Incercam sa va rasplatim aceasta incredere nu doar prin produsele oferite, ci de asemenea incercam sa venim in intampinarea Dumneavoastra cu noutati, cu informatii, iar de acum inainte si cu un plus in ceea ce priveste suportul. In consecinta, va oferim posibilitatea de a va bucura de o perioada de 30 de zile de garantie aferenta produsului cumparat, tocmai pentru a creste cat mai mult gradul Dumneavoastra de satisfactie si confortul.

Ne dorim prin aceasta sa crestem cat mai mult gradul de calitate al produselor noastre si de asemenea sa fim cat mai aproape de solicitarile fiecarui client in parte. Stim cat este de important sa beneficiem de lucruri de calitate, estetice si rafinate. Din acest motiv, daca produsul nostru, achizitionat de Dumneavoastra a suferit o deteriorare, a carei cauza este procesul de fabricatie, va stam la dispozitie in cele 30 de zile, oferindu-va garantia de produs. Puteti returna asadar produsele care pot suferi descoaseri sau dezlipiri, sau care au potentiale defecte vizibile.

Ne straduim in fiecare zi sa evitam astfel de situatii si sa oferim produse la cele mai inalte standarde de calitate, rezistenta, estetica si confort. Totusi, este firesc ca unele accidente sa apara, iar daca produsul Dumneavoastra se afla in aceasta situatie, va rugam sa ne contactati pentru a discuta despre conditiile acordarii garantiei.

Va stam la dispozitie si va asiguram de intreaga noastra daruire si de dorinta de a excela in a oferi clientilor produse de calitate. Va asteptam pe site cu noutati, cu articole barbatesti de calitate, pentru ca in definitiv eleganta este de fapt o caracteristica ce se potriveste de minute cu latura masculina.

Din partea intregii echipe CLS Brands,

Va multumim!