🚛 LICHIDARE DE STOC - ELIMINAM TOATE COLECTIILE DE BARBATI.
🚛 LICHIDARE DE STOC - ELIMINAM TOATE COLECTIILE DE BARBATI.
Cumparaturi in Siguranta - COVID19

Cumparaturi in Siguranta - COVID19

Dragi prieteni,

Situația țării noastre (ca și a celorlalte state ale lumii) nu pare a fi una tocmai minunată, pe fondul problemei apariției virusului COVID 19 (Coronavirus). Totuși, vă reamintim faptul că este una temporară, iar acest lucru înseamnă că la un moment dat viața noastră va reveni la normal.

Vă mulțumim că ne cumpărați produsele și de aceea vă îndemnăm și noi să aveți în vedere sfaturile venite de la specialiști:

  • Nu ieșiți afară, izolarea nu înseamnă cumpărături și plimbări în mall. Vă invităm să aveți în vedere cumpărăturile online, iar noi vă oferim o gama amplă de pantofi eleganți bărbătești și vă stăm la dispoziție cu tot suportul necesar astfel încât alegerea să fie făcută cu ușurință. Vă așteptăm cu reduceri de pana la 40% în magazin la gamele noastre de pantofi bărbătești, cu livrare în 24 de ore* și retur în 48 de ore.
  • Aveți grijă la igiena mâinilor, spălați-vă bine cu apă și săpun, cel puțin 20 de secunde, igienizați frecvent dispozitivele mobile.
  • Informați-vă din surse sigure, distribuite de autorități și încercați să fiți atenți la știrile false.

Știm că suntem cu toții nevoiți să stăm în propriile case, fiind oarecum privați de lucrurile care până acum ni se păreau perfect normale. Nu mai avem aceeași libertate de a ieși, așa cum o făceam înainte, însă această măsură este luată spre binele nostru.

Vă așteptăm așadar cu ofertele și reducerile noastre de pantofi bărbătești eleganți și pantofi bărbătești casual, pentru că la un moment dat această situație se va încheia și ne va prinde bine să fim pregătiți pentru momentul memorabil al succesului de a fi învins în această luptă. Nu vă riscați astăzi sănătatea pentru a cumpăra produse fizic, câtă vreme pe acestea le puteți găsi în mediul online.

Să ne vedem cu bine!