🚛 LICHIDARE DE STOC - ELIMINAM TOATE COLECTIILE DE BARBATI.
🚛 LICHIDARE DE STOC - ELIMINAM TOATE COLECTIILE DE BARBATI.
Ce au in comun culoarea anului Pantone, preturile mici si cumparaturile din luna ianuarie?

Ce au in comun culoarea anului Pantone, preturile mici si cumparaturile din luna ianuarie?

Lumea moderna pune foarte mare accent pe calitate, pe valorificarea avantajelor oferite de produsele de consum, insa adesea acoperirea acestor cerinte ridica si costuri proportionale. De ce sa nu recunoastem, uneori costul ni se pare mare, alteori apar cheltuieli neprevazute sau poate pur si simplu simtim ca nu e momentul sa facem o achizitie noua atunci cand pretul bate pasul pe lor. 

Pentru a veni in sprijinul utilizatorilor, in sensul achizitionarii facile a produselor dorite, marile magazine stabilesc perioade speciale de reduceri, cum ar fi spre exemplu Black Friday sau reducerile de Craciun. Totusi, in toata imbulzeala sarbatorilor si in euforia reducerilor din “Vinerea Neagra”, e destul de dificil sa achizitionezi ceea ce iti doresti. De aceea cea mai buna perioada din an pentru a face cumparaturi de calitate (mai ales daca ai ochit o pereche de pantofi eleganti) este luna ianuarie!

Luna ianuarie - luna reducerilor pe bune!

Adevarul e ca reducerile reale abia in ianuarie se vad, atunci cand practic incepe un nou an si sunt disponibile noi stocuri de produse. In mod uzual ar parea ca dupa sarbatori consumul scade simtitor, insa realitatea e ca tocmai aceste reduceri mari fac ca lucrurile sa se miste. 

Astfel, si in magazinul nostru reducerile functioneaza in acelasi mod. Stim ca este destul de dificil sa te gandesti doar la tine atunci cand ai atatea cadouri de sarbatori de cumparat pentru cei dragi. Din acest motiv, in ianuarie te intampinam cu reduceri mari la gamele de pantofi barbatesti eleganti, astfel incat sa simti ca ianuarie este luna ta de rasfat.  

Vei putea asadar sa iti cumperi pantofi eleganti sau ghete casual, la preturi mult mai mici decat cele de pe final de an, avand garantia ca vei purta ceva nou si modern, calitativ si rezistent, mereu gata sa iti satisfaca chiar si cele mai mari exigente de confort. 

Reduceri de ianuarie bazate pe Fashion Week si pe culoarea anului Pantone

Un alt avantaj pentru care este chiar indicat sa faci cumparaturi in luna ianuarie, cumulat si cu marile reduceri de preturi, este acela ca daca esti pasionat de moda, deja vei sti cateva lucruri care te pot interesa. Saptamana modei din finalul anului precedent iti aduce in prim plan tendintele pentru anul urmator, iar Institutul Pantone deja a “decretat” culoarea anului care tocmai a inceput. 

Stiind aceste lucruri iti va fi mult mai usor sa alegi, criteriile personale de selectie jucand un rol foarte important, mai ales in ceea ce priveste alegerile vestimentare si/ sau alegerile ce tin de pantofii doriti.

Reducerile din ianuarie- preturi mici, pentru ca luna cadourilor continua!

Mai in gluma, mai in serios, faptul ca in ianuarie sunt atat de multe reduceri este si o consecinta a faptului ca aceasta prima luna a anului este o pseudo-prelungire a lunii cadourilor (decembrie). Astfel iti vei putea prelungi perioada aferenta cumparaturilor pentru ca, de ce sa nu recunoastem, cand vine vorba de shopping mai-mai ca am vrea ca reducerile sa nu se incheie niciodata.

In ianurie reducerile sunt in toi, desigur, chiar si la noi, drept pentru care daca inca nu ati reusit sa va achizitionati perechile de pantofi eleganti dorite, va asteptam in shop-ul nostru cu cele mai atragatoare oferte si preturi special alese pentru ca tu sa te poti desfata cu sarbatoarea reducerilor.